Cautare

4577 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (2.98 secunde)
Lucrarile la gradinitele si cresele din Dolj si Gorj care se vor construi prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii vor incepe cel mai probabil anul viitor. Ministerul Dezvoltarii a precizat pentru GdS ca, in prezent, se deschid ofertele la licitatia organizata in urma cu doua luni.
Cei mai multi dintre doljenii de rand isi platesc toate darile catre stat, iar daca intarzie plata unei taxe sau a unui impozit fie si cu cateva zile, atunci se aleg cu blocarea contului sau cu alte forme de executare silita.
Chiar daca noi, oltenii, suntem mai retinuti in a aborda o noutate, in prezent suntem fruntasi la nivel national in ceea ce priveste abordarea si accesarea programelor care se realizeaza pe fonduri europene", a declarat Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj.
Preturile de tranzactionare a tutunului brut au ajuns la un astfel de nivel, pe o piata in care pretul produsului finit este in continua crestere. Institutul National de Statistica a aratat ca numai anul trecut tigarile si tutunul s-au scumpit cu 6,5%.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Liderii PNL au avut ieri o intalnire extraordinara cu reprezentantii PC, in cadrul careia s-a discutat situatia de la nivelul administratiei locale din judetul Giurgiu. Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant" in urma deciziei luate de oficialii clubului Poli Timisoara de a retrage dosarul de licentiere.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
google-analytics.com